X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 21. Bölüm

Arka Sokaklar, yılbaşı özel bölümüyle ekranda

Bu hafta Arka sokaklar da yeni yılı ve kurban bayramını hep birlikte kutlayacağız…
Kahraman polis Hüsnü sayesinde Ekip, beş yıldızlı bir otelde rüyalar gibi bir yılbaşı eğlencesine katılma ödülü kazanır.
Zeynep, Murat’la birlikte geçirecekleri ilk yılbaşı olduğu için çok heyecanlı ve mutludur. Murat ise yıllar sonra babasının ortaya çıkmasından dolayı oldukça buruktur. Kendi kendine “şimdiye kadar neredeydi?” diye sorup durur.
Bu kadar lüks bir otelde ilk kez yeni yıla girecek olan Suat çok mutludur. Metin ve Tekin gece boyunca dansözlerin peşinde dolanıp dururlar ve Hüsnü‘yü yine delirtirler.
Ayla ve Rıza gittikleri otelde, Pınar’ı sahnede görünce şaşırırlar. Oysa Pınar, ailesini arkadaşlarının evinde olacağını söylemiştir. Pınar’ın bu yalanı Rıza Baba’yı zıvanadan çıkarır.
Yeşim’in acısı çok taze olduğu için Mesut ve Tunç buruk bir yılbaşı geçirirler. 
Rıza Baba ve ekibi, yılbaşı gecesi çok pahalı bir mücevherin çalınması ile iş başına geçerler.
Yılbaşı tüm güzelliği ile devam ederken, sokaklarda ki suç sayısı da artar. Sarhoş olup kavga çıkaranlar, hırsızlar, kapkaççılar. Ancak, Rıza Baba ve ekibi hepsinin üstesinden gelir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emniyetteki köstebeğin ismi Ünal'dır

FRAGMANLAR