X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 213. Bölüm

Hastaneye kaldırılan bir suçluya ambulansta refakat eden Engin Başkomiser, saldırıya uğruyor ve ambulanstan aşağı atılıyor.

Seyran, hastaneden taburcu olur ve bir süreliğine Mesut’un evine gelir. Bu durumdan hiç mutlu değildir. Sürekli ağlamaktadır. Bebeği kaybetmenin verdiği acıyı dindiremez. Bayram, uluslararası ihalelerde boy gösteren bir şirketin Türkiye ayağındaki kilit adamdır. Etkin pişmanlık yasasından yararlanarak tanık korunma evine alınır. Bu evde de Bayram’ı koruma görevi Rıza Baba ve ekibine düşmüştür. Bayram rahatsız olduğu için, yanında sürekli olarak özel doktoru ve gizli sevgilisi Mine de vardır. Bayram evdeyken rahatsızlanır ve acil ambulans isterler. Engin ve Mine ambulans ile gider. Zeynep ve Murat da onları takiptedir. Ambulans hızla giderken Mine, Engin’e bayıltıcı bir iğne yapar ve ambulanstan atarlar. Engin acil hastaneye kaldırılır. Ekip; Bayram, Mine ve şirket sahibi Enriko’nun peşine düşer. Bu arada Ömer de anaokuluna başlayacaktır. Okulun ilk günü olduğu için Zeynep ve Murat, Ömer’i beraber okula götürürler. Aynı anda Şirin ve Melek de oradadır. Şirin ve Ömer, Pınar öğretmenlerinin gözetiminde aynı okula gideceklerdir. Şirin, Murat’a sarılıp neden artık bize gelmiyorsun deyince Zeynep kıskanır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü, TV şovunda polis danışmanı olmuştur

FRAGMANLAR