X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 214. Bölüm

Ekip, soru işaretleri ile dolu bir trafik kazasının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışıyor.
 
Erdem’in eşi Sevil, evlerinin otoparkında trafik kazası geçirir. Kim olduğu bilinmeyen bir kişi, arabayı Sevil’in üzerine sürer ve çarpar. Sevil acilen hastaneye kaldırılır. Erdem ise eşine bu kazayı yapanın eski nişanlısı Batuhan olduğunu iddia eder. Rıza Baba ve ekibi Batuhan’ın peşine düşerler. Batuhan’ı bulduklarında ise gördükleri manzara karşısında şoke olurlar. Çünkü Batuhan da trafik kazası geçirmiş ve hareket edemez halde evde yatmaktadır. Aynı zamanda hem Sevil’in hem de Batuhan’ın kaza geçirmesi ise kafaları iyice karıştırır.
Rıza Baba ve ekibi aldıkları ihbar üzerine Burcu Hanım’ın evine giderler. 2 ayda 3. hırsızlık olayıdır bu ve Burcu Hanım artık evinden taşınmaya karar verir. Alınan ifadeler ve yapılan araştırmalar sonucunda bu hırsızı bulmak için Zeynep ve Aylin, Burcu’nun devamlı gittiği kuaföre müşteri olarak gidip olayı çözmeye çalışırlar. Kuaförün sahibi Tolga ise çok düzgün ve temiz bir adamdır. Konunun çözümü için Zeynep ve Aylin’e yardımcı olmaya çalışır. Ne tesadüftür ki Suat ve Nazike de aynı kuaföre giderler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce, Emre'nin sevgilisidir

FRAGMANLAR