X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 215. Bölüm

Ekip, çocukları öldüren bir seri katilin peşine düşüyor.
 
Engin’e özel görev gelir ve acilen Moskova’ya gider. Rıza Baba ve ekibi, 6-13 yaş arası cinsiyet fark etmeksizin önüne gelen tüm çocukları, rambo bıçakla öldüren seri katilin peşine düşerler. Seri kati Önder, sürekli tip değiştirdiğinden, emniyet tarafından bulunamamaktadır. Çevredeki insanlar son zamanlarda artan çocuk cinayetleri yüzünden evlatlarını okula gönderemez, evden dışarı çıkartamaz olmuştur. Ekip, yakın çevredeki tüm okullara uğrayıp müdürlerine bilgi verir. Gittikleri okullardan biri de Şule’nin okuludur. Ekip, Önder’i çalıştığı dönerciden alıp sorgular. Ellerinde, Önder’in çocukları öldürdüğüne dair bir delil olmadı için savcı serbest bırakılmasına karar verir. Önder sorguda Hüsnü’yü kafaya takar ve yine tip değiştirip, takibe başlar. Hüsnü ufak kızı Şule’yi okula bırakmaktadır. Önder’in de yeni hedefi Şule’dir.  
Şirin’in okulda ateşi yükselmiştir, Pınar hemen Melek’e haber verir ve okula gelmesini söyler. Rıza Baba, Melek’in yalnız gitmesini istemez. Bunun üzerine Murat araya girerek Rıza Baba’ya Melek’le gidebileceğini söyler. Ardından Zeynep,“Ben giderim hem de Ömer’i görmüş olurum” der ve Melek ile Zeynep anaokulunun yoluna koyulurlar. Melek aradaki bu kıskançlıktan çok rahatsızdır ve artık kendini tutamayıp Zeynep ile konuşur!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR