X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 216. Bölüm

Murat ve Zeynep, bir cinayetle ilgili ip uçları bulabilmek için, motorcu kılığına giriyor ve motorcuların takıldığı mekanlarda gezmeye başlıyor.  
 
Aylin evde kek yapıp, emniyete getirir. Ekipteki herkes bu duruma çok sevinir ve “Aylin’den başka kimsenin maharetlerini görmedik” diye, diğer kızlara laf atmaya başlarlar. Melek ve Zeynep de bu lafların altında kalmaz ve maharetlerini sergilerler.
Dündar, oğlu Mehmet’in eğitimi için çabalayan bir babadır. Hayattaki tek varlığı, eşini kaybettikten sonra oğlu Mehmet olmuştur. Mehmet dişçilik fakültesinde okumaktadır. Caner ve motorcu arkadaşları, Dündar’ların mahallesine dadanmıştır. Motorlarıyla sürekli gürültü çıkartıp, etrafı rahatsız etmektedirler. Dündar onları bir kez güzellikle uyarır ama anlamazlar. Mehmet ders çalışmakta zorlanır ve motorların gürültüsüne dayanamayıp kendini dışarı atar. “Gidin buradan, boş bir arsa bulup insanları rahatsız etmeden orada sürün motorlarınızı” der. Motorcular bu duruma bozulurlar ve kavga başlar. Bu kavgada Mehmet ölümcül bir bıçak darbesi alır. Acılı baba Dündar, motorcuların peşine düşer. Rıza Baba, Dündar’a bu acılı zamanında ekibiyle birlikte destek verir. Murat ve Zeynep, cinayeti işleyen şahıslarla ilgili bir ip ucu bulabilmek için, motorcu kılığında, motorcuların takıldığı mekanlarda gezmeye başlarlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Özgür Ozan'ın oynadığı Hüsnü karakterinin soyadı Çoban'dır

FRAGMANLAR