X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 217. Bölüm

Ekip, şehirde zorbalık yapan bir çetenin ve liderinin peşine düşüyor.

Suat’lar mahalledeki komşularla altın günü yapmaktadırlar. Bu ayda sıra Suat ve Nazike’dedir. Altın günü için alışverişten dönerken yeni komşuları Songül Hanım ile karşılaşırlar. Suat komşularla tanışması için onu da altın gününe davet eder. Songül toplanan altınları alıp kaçar. Gece devriyesinden dönen Ekip de Songül’ün peşine düşer.

Türkücü Mahir’in, bir çete lideri olan Cevdet’e borcu vardır. Cevdet, Mahir’in sahne aldığı türkü bara gelir. Mahir ondan kaçmak ister ama başaramaz. Cevdet, gözdağı vermek adına Mahir’in bağlama çaldığı iki parmağını keser. Mahir’in meslek hayatı bitmiştir artık. Mekânın sahibi Hakan Mahir’i hemen hastaneye getirir. İlk müdahaleyi Yavuz yapar. Ama adamın kopan parmaklarını yanlarında getirmemelerinden şüphelenip Sinan’a telefon açar ve hastaneye gelmelerini ister. Rıza Baba ve ekip, Mahir’e bunu yapanın peşine düşerler.

Seyran kontrol için jinekoloğa gider. Kontrol istediği gibi geçmez. Çıkışta hastanede Hüsnü ile karşılaşırlar. “Sonra görüşürüz usta” der ve çıkar Seyran. Bu moral bozukluğuyla yolda çocuğunu dövmeye kalkan bir kadınla kavga eder ve karakolluk olurlar. Mesut’u arayıp yardım ister.

Pınar, Efe için eve bebek telsizi alır. Ayla ne gerek vardı buna dese de Pınar dinlemez ve telsizi kurar. Ayla ve Pınar odada bebeğe bakarken telsizden Rıza ve Ali’nin tüm konuşmalarını dinlerler. Rıza ve Ali telsizden dinlendiklerinden habersiz, ertesi akşam için plan yaparlar. Tabii başlarına geleceklerden habersizdirler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR