X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 218. Bölüm

Ekip, Sadık ve Tülay, kaybolan kızları Ceren’i bulabilmek için harekete geçiyor.

Sadık ve Tülay, kaybolan kızları Ceren’i bulabilmek için Çocuk Şubesi’nde beklemektedir . Çocuk Şubesi Komiseri Tufan, Ceren’i bulabilmek için Rıza Baba ve ekibinden yardım ister. Tülay, kızını bir gün bakkala göndermiş, sonrasında da bir daha haber alınamamıştır. Ekip, Ceren’i bulmak için harekete geçer.
Ömer ve Şirin okulda kavga ederler. Pınar apar topar Melek ve Zeynep’i okula çağırır. Şirin, Ömer’i dövmüştür. Orta yolu bulmak Murat’a düşer. Ömer ve Şirin’le konuşup olayı tatlıya bağlar. Sonrasında anlaşılır ki, Ömer ve Şirin birbirlerine aşık olmuşlardır. Zeynep ve Melek bundan böyle dünür olurlar.
Fuat bağımlıdır. Bir operasyon sırasında emniyete alınır. Mesut, nezarete alınanların GBT’lerine bakarken Fuat’ın fotoğrafını görür. Mesut’un çocukluk arkadaşı Horoz Fuat’tır. Yıllar sonra yolları emniyette kesişir. Fuat sadece içici olduğu için adliyede serbest bırakılır. Mesut onu bir pansiyona yerleştirir ve uyuşturucuyu bırakması için elinden gelen tüm desteği vereceğini söyler.  Fuat akıllanmaz, torbacıların patronu Kadir’den uyuşturucu  alıp, okul önlerinde satmaya başlar. Sattığı okul da Tunç’un okulunun önüdür.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 455. Bölümde boşanmışlardır

FRAGMANLAR