X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 220. Bölüm

Murat’ın, inşaatlarda kontrol mühendisi olarak çalışan arkadaşı Faruk öldürülüyor. Ekip de katillerin peşine düşüyor.
 
Faruk, Bayındırlık Bakanlığı’nın ihale ettiği inşaatlarda kontrol mühendisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Murat’ın yıllardır görmediği çok eski bir arkadaşıdır. Faruk inşaatta eksiklikler tespit etmiştir ve bu durumu rapor ettiği için, inşaat şirketinin sahibi Sacit ile arası kötüdür. Sacit’in de arkasında ihale mafyası olarak bilinen Ersin vardır. Faruk’un elindeki raporlar Sacit’i yok etmeye yetecek güçtedir. Faruk savcılığa suç duyurusunda bulunmaya giderken, yolda öldürülür. Rıza Baba, Murat ve ekip, Faruk’u öldürenlerin peşine düşer.
 
Zeliha, Tibet’ten evlenme teklifi bekler. Bu teklif gelmeyince de Tibet’in yüzüne bakmaz. Tibet, acelemiz ne daha okullarımız var dese de, Zeliha anlamak istemez. Tibet kendini affettirebilmek için evin kapısında bile yatar ama nafile.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce, Emre'nin sevgilisidir

FRAGMANLAR