X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 221. Bölüm

Eli silahlı bir veli, anaokulunda korku ve panik dolu saatlerin yaşanmasına neden oluyor.
 
Suat, Aylin’e evdeki son durumları anlatır. Zeliha’nın evlenme teklifi aldığını da söyler. Sakın kimseye söyleme diye tembihlese de, Aylin duramaz. Ekip’teki herkes anında bu durumu öğrenir ve Hüsnü ile eğlenmeye başlarlar.
 
Murat, Zeynep’in evinde eski günlerden kalma fotoğrafları görür. Beraber fotoğraflara bakıp gülüşürler. Emel artık dayanamaz ve ikisine de söylenir. “Ne olduğunuzu bilelim, ayrımısınız, barıştınız mı?” der. Murat sinirlenip gider. Arkasından Zeynep ve Emel tartışırlar. Pınar öğrencilerine resim yaptırırken, Batuhan’ın kolundaki morlukları fark eder. Çocuğun babası tarafından darp edildiğini anlar ve hemen Ali’yi arar. Ekip soluğu anaokulunda alır. Çocuğun annesi Sema da okula çağırılır. Sema ilk başta bunlar aile içinde olabilecek şeyler deyip durumda bir anormallik olmadığını söyler. Sema kocası Alpay’dan fazlasıyla korkmaktadır. Korktuğu için de savcıya ifade vermekten çekinir. Ama Zeynep ve Melek bu konuda fazlasıyla yardımcı olup, onu ikna ederler. Savcı Alpay’ı tutuksuz yargılamak için serbest bırakır. Sema ve Batuha da koruma altında tutulacaktır. Tabii ki bu sürede de Alpay asla uslu durmaz. Pınar’ın okuluna gider ve Batuhan’ı almak ister. Pınar adamın belindeki silahı görür ve soğukkanlılığını korur. Şirin ve Ömer de sınıftadır. Rıza Baba, Ali ve tüm ekip anaokulundadır.
 
Melek’e narkotikten özel görev için teklif gelir. Sadece tek bir operasyon için Bingöl’e gitmesi gerekmektedir. Bu teklifi düşünüp karar vermesi için sadece bir günü vardır. Mesut ile konuşurlar. Mesut ona doğuda çalıştığı zamanlar neler yaşadığını anlatır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan'ın arasını açan kızın ismi Sinem'dir

FRAGMANLAR