X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 225. Bölüm

Murat ve Zeynep gazetede gördükleri Şahin Pala’nın, Adli Tıp’ın psikosomotik kişilik bozukluğu tanısıyla Bakırköy’e sevk edildiği haberiyle sarsılır. Şahin’in 2 ay öncesinden kalan Murat’tan alınacak bir intikamı vardır. Şahin bir şekilde hastaneden kaçmayı başarır. Murat ve Zeynep’in peşine düşer. Zeynep ve Melek emniyete giderken yolun ortasında terk edilmiş bir araç görünce bakarlar. Bir anda arabanın kapıları açılır ve ikisi de etkisiz hale getirilir. Şahin’in adamları Zeynep’i kaçırır, Melek’i olay yerinde baygın olarak bırakıp giderler.
Gün geçtikçe çocuk kaçırılma ihbarları artmaktadır. Çocuklar kaçırılmakta, sonrasında da cesetleri bulunmaktadır. Ve cesetler bulunduğunda yapılan otopside çıkan sonuç hep aynıdır. Böbrekleri alınmıştır. İşin içinde organ mafyası vardır. Ekipten sabah devriyesi olmayanlar, kahvaltı için bir cafede buluşurlar. Melek, Koray ile birlikte gelir. Mesut, Koray’ı görünce masadan kalkar, böreğini dışarıya ister. Mekandan ayrılacakken diğer masalardan birindeki bir adamın Koray’a pis pis baktığını görür. Ve bakıştan şüphelenir, isminin Nusret olduğunu öğrenilen şahıs ile görüşmek ister.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 455. Bölümde boşanmışlardır

FRAGMANLAR