X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 226. Bölüm

Koray, organ mafyasının başındaki Meral’in bir nevi kuklasıdır. Aralarında geçmişten kalan duygusal bir ilişki vardır. Ekip, böbrekleri alınmış çocuk cesetleri bulmaya devam etmektedir. Mesut, Nusret ile görüşüp Koray hakkında edindiği bilgileri Rıza Baba’ya anlatır. Melek’e hiçbir şey söylemeden olayı çözmek isterler. Mesut, organ mafyasının içindeki ismin Koray olduğuna adı gibi emindir. Melek’e bu süreçte çok kötü davranır. Melek olayın dışında tutulmaktan çok rahatsızdır. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, Rıza’nın masasında Koray ile ilgili dosyayı bulur ve şok geçirir. İnanamaz. Dosyadan bir kopya alıp Koray’a hesap sormaya gider. Mesut, Melek’i takiptedir. Meral’in adamları Koray’ın evini basarlar. Melek’i ve Koray’ı alıp götürürler. Mani olmaya çalışan Mesut’u da etkisiz hale getirip yanlarına alırlar. Rıza Baba ve diğerleri, Mesut ve Melek’i kurtarmanın peşine düşerler.
 
Rıza, Ali ve Rıza’nın avcı arkadaşı Süleyman hep beraber ava gitmeye karar verirler. Süleyman avda bir yandan içmektedir. Ormanda farklı yollardan giderler. Rıza ve Ali bir tarafa, Süleyman diğer tarafa gider. Hava kararınca Rıza ve Ali yollarını kaybeder. Pusulayı Ali’ye vermişlerdir ama bir türlü cebine koyduğu halde bulamaz. Rıza delirir. Süleyman’ı bulurlar ama oda dönüş yolunu bulamaz. Cep telefonları da çekmemektedir. Ormanın içinde bir battaniye ye sarılıp sabahı beklemeye başlarlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR