X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 231. Bölüm

Pınar’ın arkadaşı Ayça çok zengin bir adamla evlenmiştir. Evliliklerini kutlamak içinde bir akşam yemeğe çıkarlar. Ali adamın üstten bakışlarına ve sürekli onu aşağılamasına sinir olur. Pınar’la bu yüzden gerginlik yaşarlar.
 
Pırıl seyir halindeyken arabasına ateş açılır. Ekip olaya el koyar ve Pırıl emniyete alınır. Sorguda hiçbir şey anlatmaz. Avukatı serbest bırakılmasını talep eder. Ancak Pırıl, “göz altında kalmak istiyorum, beni serbest bırakmayın” diye Rıza Baba’dan ricacı olur. Kimse bu işe bir anlam veremez ama Pırıl nezarete alınır. Pırıl kocasının ailesinden çekinmekte ve serbest kalmak istememektedir. Kayınpederi Ferruh ve kocası Namık sorguya alınır. Pırıl, Namık’ı terk etmiş ve boşanma davası açmak üzeredir. Ferruh da bu ayrılığı kabullenemez. Rıza Baba ve ekibi, Pırıl’a silahlı saldırı yapanların peşine düşerler.
 
Murat’ların alt kat komşuları Cansu ve Ayşegül, Murat’lara eve gelip, erkeklerin ütülerini, yemeklerini yaparlar. Murat’ın kızların evde olduğundan haberi yoktur ve Zeynep ile beraber eve gelir. Zeynep evde kızları görünce delirir ve bu işe bir çözüm arar. Kızların ailelerine ulaşıp çocuklarına sahip çıkmalarını söyler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emre, Cansu'dan hoşlanmaktadır

FRAGMANLAR