X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 234. Bölüm

Zeliha’ya okul çekilişinde Uludağ tatili çıkar ve bir kız arkadaşıyla beraber giderler. Tibet bu duruma çok bozulur. Çünkü çekiliş biletini beraber almışlardır. Zeliha yokluğunda Tibet’i kardeşlerine emanet eder. Kardeşleri de “sen hiç merak etme abla göz açtırmayız” derler. Metin ve Tekin okuldan Melda ve Güzin’e aşık olurlar. Kızlarla okul dışında görüşmek isterler lakin, kızların ablası Hale izin vermemektedir. Hale atlettir ve iki kardeşin aklına inanılmaz bir fikir gelir. Ablalarının yokluğunda Hale’yi Tibet’e ayarlayacaklar ve bu sayede de rahat rahat gezeceklerdir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz. 
Halil, kendi adına haraç almakla birlikte, daha büyük organizasyonların taşeronluğunu da yapmaktadır. Eren’in de Halil’e borcu vardır. İflas etmiştir ancak kaçıp gitmemiştir. Eren polisten yardım ister. Rıza Baba ve ekip, şantiyeye baskın verip Halil’i sorguya alırlar. Eren’e savcılıktan koruma tahsis edilir. Halil ise tutuksuz yargılanmak üzere mahkeme tarafından serbest bırakılır. Halil’in rahat durmaya niyeti yoktur. Karısı Betül ile araları kötüdür. İnci adında bir sevgilisi vardır. Halil, Eren’i tehdit etmeye devam eder. Karısı, çocuğu, annesi sırayla tüm aileyi öldürebileceğinin sinyalini verir. Bunun üzerine Eren korkar ve açtığı davayı geri çeker. Halil boş durmaz ve Eren’i öldürür. Ekip, Halil’i yakalamanın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şule, Engin Müdürün kızıdır

FRAGMANLAR