X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 235. Bölüm

Melek’in doğumgünüdür ve bunu kimsenin öğrenmesini istemez. Mesut, tesadüf sonucu Melek’in doğumgünü olduğunu öğrenir ve ona kendince bir sürpriz yapar. Sonrasında da Melek’in doğum gününü neden kutlamaktan hoşlanmadığını öğrenir. 
Ayla’nın okulundaki öğretmen arkadaşı Aliye, eşi Savaş’ın, patronu Selim’in karısı, eski manken Meltem ile yasak bir ilişki yaşadığını öğrenir. Şiddetli bir tartışma yaşarlar ve Aliye kafasını sert bir yere çarpar. Canı çok acısa da kafasına aldığı darbeyi umursamaz. Savaş ertesi gün Aliye’yi okula bırakır. Metin ve Tekin, öğretmenlerinin arabanın içinde kocasıyla tartışmasına tanık olurlar. Aliye, Metin’in sınıfında dersteyken fenalaşır. Hemen hastaneye kaldırılır ama kurtarılamaz.  Metin ve Tekin sabah gördükleri tartışmayı Ayla’ya anlatır. Ayla, Rıza ile irtibata geçer ve olayın peşini bırakmak istemez. Savaş, Ayla’yı bu işin peşini bırakması için tehdit eder. Ayla bu duruma aldırış etmez. Savaş, Ayla’nın kullandığı aracı takip eder. Pınar da arabadadır. Issız bir yolda Aylalar’ı sıkıştırır. Rıza ve ekip, Savaş’ı yakalamanın, Ayla ve Pınar’ı kurtarmanın peşine düşerler. Zeynep ve Murat, Ömer’i de alıp Sinan’ın balıkçı barınağına giderler. Ömer, Sinan’ı Elif yazılı sandal ile ilgili sorguya çeker.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR