X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 237. Bölüm

Ekip, Seher adlı özürlü bir kıza tecavüz eden sapıkların peşine düşüyor.

Zeynep ve Murat, gece devriyesinde oldukları için Ömer’i, Yavuz ve Sinan’a bırakırlar. Ömer, amcalarıyla güzel bir gece geçirir. Devriyede Seher adında özürlü bir genç kıza rastlarlar. Hemen ailesine haber vermek isterler. Seher birkaç gündür kayıptır. Gelen adli tıp raporuna göre, Seher’e birkaç kişi tarafından defalarca tecavüz edilmiştir. Ekip Seher’e tecavüz edenlerin peşine düşer.

Hüsnüler’in evine celp gelir. Suat yoklama kaçağı görünmektedir. Ve hemen askere gitmesi gerekmektedir. Suat panikler ne yapacağını şaşırır. Kendini askere gideceğine inandırır ve “çocuklarım ne olacak” diye feryat etmeye başlar. Hüsnü delirmek üzeredir, şoka girer. Çoluk çocuğu toplar ve albayın kapısını çalar. Albaya gitmesi yeterli olmaz, hastaneden Suat’ın kadın olduğuna dair rapor alması gerekmektedir.

Melek, Şirin’i hayvanat bahçesine götüreceğine söz vermiştir. Tam çıkacakken son anda Rıza Baba bir iş verir. Melek söylenerek Mesut’un yanına gelir. Mesut bu durumla çok eğlenir zira, Rıza Baba’ya bu işi Melek’e vermesini o önermiştir. Melek bunu öğrenince sinirlenir ve Şirin’i hayvanat bahçesine götürme işi Mesut’a kalır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Efe, Pınar'ın oğludur

FRAGMANLAR