X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 240. Bölüm

Ekip, bir kuyumcuyu soyan, kaçarken de arabalarıyla bisiklet kullanan bir çocuğa çarpıp, ölümüne sebebiyet veren bir suç çetesinin peşine düşüyor.

Bir kuyumcuyu soyan Bahattin, Serdar ve Tuncer, aceleyle oradan kaçarken bisikleti ile önlerine çıkan Atakan adlı bir çocuğa çarparlar. Çocuk olay yerinde hayatını kaybeder. Babası Ekrem sinir krizi geçirir. Bahattin, kuyumcuda soygunu gören Ece’nin ifadesiyle hapse atılır. Ancak nihai karar verilebilmesi için son bir mahkeme kalmıştır. Serdar, ağabeyi Bahattin’i kurtarabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Tek görgü tanığı Ece’nin ifadesini değiştirmesini sağlar. Bahattin serbest kalır. Rıza Baba ve ekip, Ekrem’in biraz olsun acısını hafifletebilmenin ve suçluları yakalamanın peşine düşerler.

Sedef, evine geldiğinde içerde biri olduğunu fark eder ve polise haber verir. Hüsnüler olay yerine gelirler. Evdeki kişinin, Sedef’in ayrıldığı eşi Burhan olduğu anlaşılır ve Sedef şikayetçi olur. Bu arada Sedef, Hüsnü’den çok hoşlanır. Sedef emniyetten koruma talep eder. Özelliklede Hüsnü’nün korumalığını yapmasını ister. Hüsnü, Sedef’in kapısında nöbet tutmaya başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketi D Media'dır

FRAGMANLAR