X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 242. Bölüm

Rıza Baba ve ekip, bombalı saldılar düzenleme planları yapan örgüt üyelerinin peşine düşüyor.

Melek’in eski kocası Levent, Melek’in rüyalarına girmeye başlar. Rüyalarında Mesut’a zarar vermeye çalışan bir Levent vardır. Melek uykusundan korkuyla uyanır ve gün boyu etkisinde kalır. Bu arada emniyete, Levent’in öldüğü ama, cesedi teşhis etmek için adli tıpa gitmeleri gerektiğiyle ilgili bir telefon gelir. Melek ne yapacağını bilemez. Zira, Levent’ten nefret etmektedir. Adli tıpa Mesut ile beraber giderler. Gösterilen ceset tanınmayacak durumdadır. Ceset tanınamaz halde olduğu için Şirin’den DNA örneği alınması gerekmektedir. İstemeden de olsa Şirin’i adli tıpa götürürler.

Cevdet hücre lideridir. Kahvecilik yapmaktadır. Hücrenin elemanlarından Fatma ve Devran’ın ilk görevi bir hükümet konvoyunu patlatmaktır. Konvoyun geçeceği yolda bomba düzeneği kurulmuştur. Yüksek bir noktadan konvoyun geçeceği anı beklemektedirler. Uzaktan kumanda ile patlatılacak C4 düzeneğidir. O sırada trafikten bir ekip gelir. Bomba olduğunu anlarlar. Tam ihbar edeceklerken Fatma elinde kumanda ile bombayı patlatır ve kaçarlar. Rızalar, şebekeyi çökertmek için TEM komiseri Arif’ten destek alırlar. Cevdet’in yanında bir sivil polis vardır. Hücre elemanı olarak bilirler. Dışarıya bilgi akışı sivil polis tarafından sağlanmaktadır. Dağdan gelen ikinci emir daha büyük bir patlamadır. Beykoz meydanına düzenek yerleştirirler. Bu arada Cevdet yanında muhbir olduğunu anlar ve işini bitirir. Çift düzenekli bomba hazırlamışlardır. Devran, küçük olanı bir çöp kutusunun içine, diğer büyük olanı ise çöpün 10 m. ilerisinde bir yere bırakır. Amaçları polisin ikinci bombayı bulmasını engellemek ve daha büyük bir vahşete yol açmaktır. Rıza Baba ve Ekip, TEM ekibi ve bomba imha ekibinin desteğini de alarak şebekeyi çökertmenin peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce Yaman, dizide Sinem Reyhan Kıroğlu'nu oynamaktadır

FRAGMANLAR