X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 244. Bölüm

Gizli bir görev alan Ali ve Sinan, hayatlarını da tehlikeye atıyor.

Tekin, Metin ve Tunç’un okulunda veli toplantısı vardır. Çoban kardeşler, geçen seneki toplantıda olanları hatırlar ve babalarına bu durumu nasıl söyleyeceklerini düşünürler. Tunç’un bütün dersleri iyidir. Aynı zamanda da okulun saygılı, efendi, gözde öğrencileri arasındadır. Tekin ve Metin bu duruma fazlasıyla bozulmaktadır. Mesut ve Hüsnü beraber veli toplantısına giderler. Bütün öğretmenler Tunç’u övmekte, Mesut’un da yüzü daha da gülmektedir. Hüsnü hangi öğretmenle konuşsa, duyduğu şeyler karşısında yerin dibine girmiştir. Bağıra çağıra okuldan çıkar. Mesut, onu sakinleştirmeye çalışmaktadır.

Ali ve Sinan gece devriyesindeyken gözaltına aldıkları torbacılardan birinin, diğer arkadaşını öldürdüğü ihbarıyla olay yerine gelirler. Aldığı uyuşturucunun etkisiyle torbacının aklı başında değildir. Sinan’lar uyuşturucuyu nereden temin ettiğini sorarlar. “Kebapçıdan” lafının üzerine de, kebapçı Olgun ve büyük patron Sadri’nin peşine düşerler. Ali ve Sinan gizli göreve girecektir. Rıza, Ali’nin bu göreve katılmasını pek istemez. Çünkü tek başına olacağı ilk gizli görev olacaktır. Ali, kendisine güvenmesini ve sapa sağlam geri döneceğine Rıza Baba’yı ikna eder. Ali ve Sinan’ın hayatı tehlikededir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 13. Sezonda tekrar evlenmiştir

FRAGMANLAR