X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 246. Bölüm

Bir cinayeti çözmek üzere gizli görevlendirilen Hüsnü, ölümle yüz yüze geliyor.

Ekip, 11 günde 6 tane ceset bulmuştur ve hiçbirinin de fail ya da failleri belli değildir.  Cinayetlerin her biri farklı farklı şekillerde işlenmiştir ve failler bulunmaya çalışılmaktadır. Cesetlerden biri öldürüldükten sonra asılmıştır. Asılan halatta akrilik boya izine rastlanılır. Ressamların kullandığı cinsten bir boya izidir bu. İlk bulunan iz, cinayetleri işleyenin resimle ilgisi olabileceğidir. En son İdil adında resim atölyelerinde modellik yapan genç kız ortadan yok olmuştur. Yapılan araştırmada, İdil resim atölyesinde ölü olarak bulunur. Ekip, Erbil adlı şahıstan şüphelenmeye başlar. Ama gözaltına alabilmek için kesinlikle emin olmaları gerekmektedir. Hüsnü gizli göreve girecektir. Tip değiştir, küratör olarak Erbil ile tanışıp, güvenini kazanacaktır. Erbil ile tanışmayı başarır. Meslektaş olduklarını öğrendikleri anda da arkadaş olmaları daha da kolaylaşır. Erbil bir süre sonra Hüsnü’nün polis olduğunu öğrenir ancak belli etmez. Atölye ye götürür. Etkisiz hale getirip stüdyoyu yakmaya kalkar. Hüsnü alevlerin arasından kurtulabilecek mi?

Tekin’in Selin adlı yeni bir kız arkadaşı vardır. İnternetten görüntülü olarak konuşurlarken Selin’in dedesi onları yakalar. Selin’in dedesi Vedat Müdür’dür. Tekin’i korku basar.
 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emre, Cansu'dan hoşlanmaktadır

FRAGMANLAR