X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 249. Bölüm

Ekip, Pakize adlı bir kadının ölümünün arkasındaki sır perdesini kaldırmaya çalışıyor.

Nezih ve Faruk, liderliğini Baha’nın yaptığı çetenin elemanlarıdır. İki adamı öldürürler. Faruk sokaklarda büyümüştür ve sokak çocuklarının hayatını iyi bilmektedir. Nezih “piranalar” diye bilinen çocuk çetesi tarafından soyulur. Rıza Baba ve ekibi olayı telefon kamerasına çeken gençlerin görüntüleri ile olayı çözmeye çalışır.

Tekin ve Metin, James Bond setine ziyarete giderler. Figüranlar geç kalınca yönetmen Metin ve Tekin’ i oynatır. Yapım şirketi çalışanı çocukların evlerine gider, onlara bir sürprizi vardır.

Murat ve Zeynep ev aramaktadır. Evler ya çok pahalı ya da şartlarına uygun değildir. Emel Hanım’ın Murat’a bir teklifte bulunur.

Hüseyin ve Pakize karı kocadır. Çorum’dan otobüsle dönmektedir. Pakize otobüs mola verdiğinde lavaboya gitmek üzere çıkar fakat geri gelmez. Rıza Baba ve ekip, Pakize’yi aramaya başlar ve cesedini toprağa gömülmüş olarak bulurlar. Hüseyin ve Pakize’nin bir de oğulları vardır. Tarık okuldayken Zeynep, ailesi hakkında bilgi almak için okula gider. Tarık’ın öğretmeni gösterilen aile, fotoğrafında Hüseyin’i daha önce hiç görmediğini ve Tarık’ın babasının başka biri olduğunu söyler. Zeynep’in bu bilgiyle iyice kafası karışır ve emniyettekilere haber verir. Pakize’nin ailesiyle görüşülerek olayı çözmeye çalışırlar. Sonunda Hüseyin her şey itiraf eder. Ekip, Pakize’nin faili meçhul cinayetinin peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR