X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 250.Bölüm (Sezon Finali)

Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Rıza Baba, Murat ve Sinan, ölümle yüz yüze geliyor.

Emel Hanım, Murat’a bir sürpriz yapar ve evlendikten sonra hep beraber yaşamak için yatak odalarını hazırlar. Aynı evde yaşamaları için elinden geleni yapar. Murat sonunda pes eder. Zeynep ve Emel de bu duruma çok sevinirler. Nikaha sayılı günler kalmıştır. Nikahtan sonra da Rıza’ların bahçesinde düğün yemeği yapılacaktır. Düğünün organizasyonu Canay’a verilir. Canay’ın tüm ekibe sürprizi vardır. Düğünde sahne alması için Murat Evgin ile anlaşmıştır. Murat Evgin bahçeden içeri girdiği anda herkes çok şaşırır ve bir o kadar da mutlu olurlar.

Yaşar, kafes dövüşü ve bahis çetesi lideridir. Sevgilisi Peri ve sağ kolu Taci ile birlikte işlerini devam ettirmektedir. Son transferleri Oğuz’dur. Ancak Oğuz son dakikada sahaya çıkmaktan vazgeçer ve gider. Taci ve Peri de peşinden gidip adamı öldürürler. Oğuz’un ölümü üzerine Rıza Baba ve ekip, suçluların peşine düşerler. Şebekeyi çökertmek için çetenin içine sızıp, kökten yok etmeyi hedeflerler. Sinan, Taci ile tek rauntluk bir dövüş yapacaktır. Bu dövüş sırasında Murat ve Rıza dışarıda hop oturup hop kalkmaktadır. Sinan ustalıkla dövüşür ancak en son ölümcül bir darbe alır. Sinan ölümle burun burunadır. Rıza ve Murat, Sinan’ı hastaneye götürmek üzere onu hemen oradan çıkartırlar. Yaşar, Peri ve Taci de Murat’ların aracını takip eder. Amaçları Murat’ların aracını kıstırıp, hepsini öldürmektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR