X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 251. Bölüm

Milyonların özlemle beklediği ve yeni bölümlerini iple çektiği dizide;  Ekip’i yine birbirinden zorlu ve tehlikeli görevler bekliyor.   

Ender, Şevki’ye bağlı olarak çalışan genç hırsızlardan biridir. Şevki has adamı Çetin ile işlerini yürütmektedir. Ender bir aracı çalarken mahalleden birileri tarafından görülür ve durum polise bildirilir. Olay, Ali’nin devriyede olduğu bölgede gerçekleşir ve hemen Ali, Ender’in peşine düşer. Ender’i yakalayacağı sırada elinden kaçırır. Ancak artık eşgali ellerindedir. Şevki, Ender’in yakalamak üzereyken zor kaçtığını, bu arada da arabayı çalamadığını duyunca küplere biner. Şevki’nin ortağı Levent cezaevindedir. Mahkemeye çıkmasına 1 hafta kalmıştır. Levent yakaladığında Şevki’yi ele vermemiş, cezayı kendi üzerine almıştır. Bunun karşılığında da 2 milyon lira para istemektedir. Çetin, “Levent’i susturmanın bir yolu var. Gel direk ipini çekelim” teklifinde bulunur. Şevki bu işe yanaşmaz. Ekip, bu şebekeyi çökertmek için Şevki’nin peşine düşer.

Murat ve Zeynep tatilden dönerler. Döndükleri an itibariyle Emel Hanım, Murat’a nefes aldırmaz. Pınar ve Ayla tatil için Çeşme’dedirler. Ali ve Rıza çalıştıkları için izne çıkmamıştır. Rıza, Pınar’ları karşılamak için havaalanına gider. Ali’ye de evi temizleme görevi kalır.   

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR