X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 253. Bölüm

Ekip, bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor.

Derya, madde bağımlısı bir hayat kadınıdır. Küçük oğlu Can ile birlikte yaşamaktadır. Oğlunu evde bırakıp, uyuşturucu bulmak için Besim ile bir otelde buluşur. Kadının parası uyuşturucuya yetişmeyince, kalan borcunu bedeniyle ödeyecektir. Bu sırada otele polis baskın yapar. Besim hemen uyuşturucuları yok etmesini ister. Ancak uyuşturuculardan biri ortada kalmıştır. Ekip bunu fark eder. Besim, Derya’yı tehdit edince, “uyuşturucu benim” demek zorunda kalır. Emniyete alınırlar. Derya ifadesinde uzun süre konuşmaz. Besim serbest bırakılır. Derya sonunda pes eder ve her şeyi anlatır. Ekip, Besim’in de üyesi olduğu şebeke patronu Salih’in peşine düşer. Bir plan kurulur ve Derya, Salih’in bilardo salonuna gidip uyuşturucu ister. Ekibin amacı suçüstü yapmaktır. Salih uyanıktır, polisin işin içinde olduğunu anlar ve açık vermez. Kadını geri gönderir. Ekip, yeni bir plan yapmak zorunda kalır. Kadın tam savcılığa her şeyi anlatacağı sırada, oğlunun kaçırıldığını öğrenir. Bütün plan suya düşer. Ekip, Salih’i yakalayıp, şebekeyi çökertmenin peşine düşer.

Müjgan hastaneye kaldırılır. Hastalığı ileri safhadadır. Tüm ekip birbirine kenetlenir ve Melek’e destek olmaya çalışırlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR