X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 255. Bölüm

İki psikopat tarafından fırlatılan içki şişesi Ömer’in başına isabet ediyor. Küçük çocuk yoğun bakıma alınırken Murat ve Zeynep’in dünyaları kararıyor.

Murat ve Zeynep, Ömer’e bisiklet alırlar. Bir heves bisiklete binebilmesi için parka götürürler. Ömer halinden çok mutludur. Bu sırada Murat oğluna dondurma alamaya pastaneye gider. Zeynep de telefonda annesine Ömer’in ne kadar mutlu olduğunu söylemektedir. Tansel ve İlker adlı iki psikopat, bir yandan bira içerek seyir halindeler. İçtikleri bira şişelerini de sağa sola fırlatıp atmaktadırlar. İlker elindeki şişeyi parka doğru fırlatıp atar. Zeynep telefonu kapatıp arkasını döndüğünde Ömer’in yerde kanlar içerisinde yatmakta olduğunu görür. Hastaneye kaldırılır. Tüm ekip hastaneye koşar. Yavuz deliye dönmüştür. Ömer yoğun bakımdadır ve beyninde ödem oluşmuştur. Hayati tehlikesi sürmektedir. Ekip, Tansel ve İlker’i bulmanın peşine düşerler. Ömer’e bunu yapanlar bir şekilde yakalanıp adalete teslim edilmek zorundadır. Murat hastanede Zeynep’i bırakıp, bu iki psikopatı yakalamanın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR