X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 263. Bölüm

Arka Sokaklar bu akşamdan itibaren artık, Cuma akşamları, saat 20.00’de ekrana gelecek.

“Arka Sokaklar”, 30 Kasım'dan itibaren artık, yeni yayın günü olan Cuma günleri ekrana gelecek. Tam 7 sezondur aralıksız ekrana gelen ve Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen Arka Sokaklar, yeni bölümleri ve yeni maceraları ile saat 20.00’de ekrana gelecek. 

Ahmet ve Fulya nişanlıdır. Mahallenin serserisi Doğukan, Fulya’ya saplantılı bir şekilde aşıktır ve peşini bırakmaz. Herkes evde otururken Doğukan arabada son ses, evin önünden geçip durmaktadır. Ahmet sonunda dayanamaz ve çıkıp Doğukan’ı döver. Sonra da eve girer tekrar. Doğukan olanları hazmedemez. Mahalle kavgası devriyedeki polislere anons edilir. Devriyedekiler mahalleye gelir. Kimse kimseden şikayetçi olmaz. Doğukan kendi işimi kendim görürüm havasındadır. Doğukan gece hastanede kalmaz ve kaçar. İntikam alacağı kesindir. Herkes Fulya’ların evinin önündedir. İçeriden cesetler çıkarılmaktadır. Soba zehirlenmesinden ölmüştür aile. Evin çevresinde araştırma yapılır ve bacaya tıkılmış bir kaban görülür. İş zehirlenerek ölüm değil, cinayettir. Ahmet çıldırmak üzeredir. Ahmet mahallelinin konuşmalarından bu olayın cinayet olduğunu duyar. Babasının silahını bulup Atakan’ın aramaya başlar. Ekip, Fulya ve ailesinin katilinin kim olduğunu bulmanın ve yakalamanın peşine düşer. Mesut ile Melek’in arasındaki gerilim devam etmektedir. Ömer’in bale öğretmeni Bahar, Murat’a gösteri için davetiye yollayınca, Zeynep’in kıskançlık krizi ayyuka çıkar. Aylin, Melek ve Zeynep’i alıp bir gece eğlenmeye giderler. Kızların amacı biraz kafa dağıtmaktır. Ama alkol biraz fazla kaçınca, kızları toparlamak Murat ve Mesut’a kalır. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zuhal Olcay, Arka Sokaklar dizisinde oynamıştır

FRAGMANLAR