X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 270. Bölüm

Yeniden ekibin başına gelen Rıza Baba, ekiple beraber hemen işe koyulur.

Tibet fena halde gribe yakalanmıştır. Annesi şehir dışında olduğu için Suat evde bakmak istese de Hüsnü bu fikre karşı çıkar. Çorbasını içip, ilaçlarını alıp gidecektir. Ertesi gün Tibet’i arayan Zeliha akşam fenalaştığını, bir arkadaşının da hastaneye götürdüğünü öğrenir. Hastaneye giden Suat ve Zeliha, Tibet’i serumu bitince eve getirirler. Hüsnü evdekilerin ısrarına dayanamaz ve iyileşinceye kadar evde kalmasına izin verir. Ama bir şartı vardır. Evde kimseye grip bulaşmayacaktır.

Yeniden ekibin başına gelen Rıza Baba, ekiple beraber hemen işe koyulur. Cevdet, altı aydır haber alamadığı kızı Sema’yı bulmak için, eski karısı Ayfer’in kapısına dayanır. Ayfer’in kocası Yakup, Cevdet’i döverek kızının evden kaçtığını söyler. Olay yerine gelen ekip, Cevdet, Ayfer ve Yakup’u alır. Ayfer kızının evden kaçtığını söyler. Mahallelinin de anlattıkları üzerine Ayfer’in, kocasını kızından kıskandığı için Demirhan adında bir adama sattığı anlaşılır. Sema’nın kaderini yaşayan Cansu, on altı yaşında, altmış yaşındaki Şefik’le evlendirilmek istenen bir genç kızdır. Salonda kız isteme hazırlıkları yapılırken camdan atlayarak kaçar. Sevgilisi Sema’nın satıldığı adam olan Demirhan’dır. Demirhan, Cansu’yu alıp Servet adında bir kadının evine götürür. Sabah uyandığında Demirhan ortada yoktur. Biraz sonra götürüleceği yer, daha önce Sema’nın götürüldüğü yerdir. Rıza Baba ve ekibi Sema’yı ve Cansu’yu bulup, Demirhan’ı yakalamanın peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ömür Gedik gece kulübü sahibi Gökçe karakterini oynamıştır

FRAGMANLAR