X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 271. Bölüm

Rıza Baba ve ekibi ile Serdar ve ekibi, bir çeteye baskın düzenliyor.

Serdar, İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele bölümünün başına geçmiştir. Rıza Baba’nın ilk işi Mesut’la Serdar’ın aralarını düzeltip, Mesut’un soruşturma olayının güzel bir şekilde kapanmasını sağlamaktır. Beraber gittikleri balıkçıda Melek’e olan ilgisini açıkça belli eden Serdar, arasının düzelmeye başladığı Mesut’la yeni bir ayrılma noktasına gelir.

Metin’in yoğun çalışma temposu dershanede sınıf atlamasına sebep olacaktır. Hüsnü’nün evinde kutlama yapılır. Bu kutlama bir tek Nazike’ye yaramaz.

Ömer’in okulundan istedikleri vesikalık fotoğrafları çektirmeye giden Zeynep, fotoğraflarını çeken Vildan’ın iltifatları üzerine kadının da isteğini kıramayarak, fotoğrafçı da kullanılmak üzere birkaç fotoğrafının çekilmesine izin verir. Fotoğraflarını almaya Murat’la birlikte giden Zeynep, çektirdiği fotoğrafları çerçeveli halde vitrinde bulur. Murat çılgına döner.

Serdar’ın organize şubede yürüttüğü ilk operasyon, gümrükten yasal olmayan yollarla ülkeye sokulacak sanayi parçaları ile uğraşan bir çetedir. Serdar, Rıza Baba’dan operasyon için destek ister. Rıza Baba ve ekip, Serdar ve ekibiyle, işadamı Lemi Aydın’la çete lideri Cemil’in gerçekleştireceği alışveriş sırasında şebekeyi çökermek için baskın verirler. Sıkı bir çatışma başlar. Lemi yakalanır, Cemil ise deponun diğer tarafına kaçarken Mesut karşıdan gelerek ateş etmeye başlar. Ardı ardına ateş ederken Cemil yere düşer. Cemil’in arkasında Serdar vardır. Mesut ateş etmeye devam etmektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR