X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 275. Bölüm

Ekip, bir cinayet olayını araştırıyor ve olayın faillerinin peşine düşüyor.

Tarık ve karısı Sezen’in en büyük hayalleri, oğulları Arda’yla, kira ödemeden kendi evlerinde yaşayabilmektir. Tarık, bütün giderlerinden kısarak biriktirdikleri paraların üzerine arabasını satmaya karar verir. Araba ilanını verdiği internet sitesinden Feridun isminde bir adam arayarak buluşmak ister. Açık otoparkta Tarık’la buluşmak üzere yola çıkan Feridun’un bir de arkadaşı Şahin vardır. Açık otoparkta buluştuktan sonra biraz arabayı kullanmak istediklerini, sonrada ilerdeki sanayideki ustalarına göstermek istediklerini söylerler. Deneme sürüşü sırasında karısıyla konuştuktan sonra arabaya geri dönen Tarık’ı silah zoruyla kelepçeleyerek arka koltuğa yatırırlar. Öbür gün Tarık’ın beline kadar gömülü şekilde cesedi bulunur. Ekip hemen çalışmaya koyulur. Ofiste Melek’e gelen çiçeği herkes Mesut’un jesti sanır. Mesut rol yapmak zorunda kalırken, bir yandan da kimin gönderdiğini merak etmeden duramaz. Melek’le baş başa kaldıkları bir an, çiçeği kendisinin göndermediğini söyler. Melek’in bildiğini duyunca Serdar’dan gelip gelmediğini merak eder.  

Zeynep, Murat’la kendilerine hiç zaman ayıramadıklarını söyleyerek yakınır. Ev ile iş arasında sıkışıp kalmaları ve uzun süredir beraber bir yerlere gidememiş olmaları Zeynep’in canını sıkmıştır. Murat, Zeynep’in gönlünü almaya çalışacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda yüzünden iki polis vurulmuştur

FRAGMANLAR