X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 278. Bölüm

Melek, Zeynep ve Aylin, motosikletle kapkaç yapan iki suçluyu yakalamak için, sokaklarda canlı hedef olarak görev yapıyor.

Muzaffer ve Haktan adlı şahıslar, motosikletle, sokakta gördükleri kadınlara saldırıp, paralarını çalarlar. Kurbanları Güliz, ağır yaralı olarak hastaneye getirilir. Olayı incelemeye başlayan ekip, aynı bölgede üçüncü kez aynı olayın yaşandığını anlayınca, Melek, Zeynep ve Aylin’in canlı hedef olarak sokakta olmalarına karar verilir. Rıza, Murat, Mesut ve Ali de takiptedir. Gece yarısı olmuştur. Kızlar gizli görevdedir ve motorcuları kendilerine çekecek yerlerde dolanırlar. Muzaffer ve Haktan, Zeynep’in yanında biter. Suratına aldığı darbeyle “geldiler” diye bağıran Zeynep’in sesi tüm telsizlerden duyulur.

Bahri adında serseri bir genç, Necdet Dayı’nın köstekli saatini görünce, yardım etme bahanesiyle yanına geçtiği adamın saatini çalar. Necdet Dayı polise giderek olayı anlatır, Rıza’nın da adını verir. Babasından kalma köstekli saat, Atatürk’ün hediyesi olduğu için daha da önemlidir ve Rıza bulmaya söz vermiştir. Bulduğunda ise güzel bir sürprizle karşılaşacaktır.

Mesut, Melek’i eve kahve içmeye davet etmiştir. Kapıyı açar açmaz kolilerle karşılaşırlar. Tunç, Bingöl’deki bir okul için, arkadaşlarıyla beraber kitap toplamıştır ve kargo için para bulduklarında onları okula göndereceklerdir. Sabah gittiği marketten döndüğünde kolileri bulamayan Tunç panikle kolileri ararken, Mesut, sabah bir kargocuyla gelip bütün kolileri adrese yolladığını söyler. Nazike, her gün kapının önündeki sokak hayvanlarına yiyecek verir. Yine aynı işlemi yapmak için çıktıp, eve döndüğünde kaşıntı tutmuştur. Bitten şüphelenen Suat, hemen Hüsnü’ye haber verir. Eve gelen Hüsnü, Nazike’yi kapının önüne koyar ve belediye ekiplerine haber verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü'nün oğlunun ismi Arda'dır

FRAGMANLAR