X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 282. Bölüm

Ekip, İsrafil ve adamlarının kaçırdığı Ömer’i kurtarmak için var gücüyle çalışıyor.

Nadir olay yerinde can verir. Pelin emniyete alınır. Murat, Ömer’in kaçırıldığını öğrenince, hastaneden fırladığı gibi emniyete gelir. Ömer, İsrafil ve yeğeni Hakan tarafından tutulduğu yerde korku içinde bekler. Suat ve Zeliha da perişandır. Nadir’in arabasında bulunan parmak izinden, Ömer’i kaçıranın İsrafil olduğu anlaşılır. Zeynep ve Murat, Pelin’i sorguya alır. Pelin daha fazla dayanamaz ve isyan ederek ağlamaya başlar. Zeynep de Pelin’in bir şey yapamayacağına ikna olur. Pelin serbest bırakılır ve evinin kapısında polis bekler. Eve giren Pelin evdeki telefonların dışında bir telefonun çaldığını fark eder. Telefon İsrafil’dendir. İsrafil verdiği adrese gelmesini söyler. Pelin arka kapıdan çıkıp arabasıyla İsrafil’in olduğu depoya gider. Pelin, İsrafil’le Ömer’in ailesine verilmesi gerektiği hakkında tartışmaktadır. Pelin, İsrafil’e resti çeker ve Ömer’i alarak kapıya doğru hızla yürümeye başlar. Ama İsrafil çoktan silahını ateşlemiştir. Ekip, Ömer’i kurtarmanın peşindedir.

Müteahhit olan Haydar, oğlu Ejder’in ders notlarından şikayetçidir. Ejder, babasına notlarının sebebinin matematik hocası Adil hoca olduğunu söyleyince, Haydar okula gelerek koridorda sıkıştırdığı Adil hocayı darp eder. Metin, Tekin ve Tunç sayesinde Adil hoca Haydar’ın elinden alınır. Adil hocayı Haydar’ın elinden almaya çalışırken Ejder’den tekme yiyen Tekin’in intikamını, Ejder’e attığı yumrukla alan Metin alır. Okul çıkışında Metin’i takip eden Ejder ve çete arkadaşları, yüzlerine geçirdikleri kar maskeleri ve sopalarıyla Metin’i döverek kaçarlar. Hastaneye kaldırılan Metin’in durumu iyidir. Yavuz, Hüsnü’ye haber verir. Metin onu dövenlerin Ejder ve arkadaşları olduğuna emindir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeliş ve Tunç Almanya'ya yerleştiler

FRAGMANLAR