X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 283. Bölüm

Ekip, başında Baris adlı bir Rus’un bulunduğu ve Türk ortağı Adem’le uyuşturucu kaçakçılığı yapan, Rus uyuşturucu mafyasını çökertmek için harekete geçiyor.

Rus uyuşturucu mafyasının başındaki Boris, Türk ortağı Adem’le uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Narkotik komiseri Selim, işi nasıl yaptıklarını öğrenebilmek için operasyon kapsamında aralarına girer. Yanında taşıdığı, içine kamera yerleştirilmiş sigara tabakasıyla Boris’in sahibi olduğu restorana gider. Rıza Baba başta olmak üzere bütün ekip, Selim’in dönüşünü bekler. Selim’i dönüşte trafik ekipleri durdurur. Selim polis kimliğini çıkaracakken susturucu takılmış silahla vurularak öldürülür. Aynı yerden biraz önce geçen ekip, ihbar üzerine geldiğinde Selim’in cesedini bulur. Kovanlar ve polislerden eser yoktur. Ekip parmak izi dahi bulamazken son anda stickerlardan birinde bir parmak izi olduğu anlaşılır. Parmak izinin sahibi Sönmez, o geceki sahte polislerden biridir. Çalıştığı hangarda ekibe, Selim’i Basri’nin öldürdüğünü söyler. Ekip, Sönmez’in verdiği adrese giderken telsizden anons geçerler. Telsizi açık olan Taşkın’ın canı sıkılmıştır. Ekip balıkçı barınağına vardığında Basri’nin cesediyle karşılaşır. Herkes ekip içinde bir çürüğün olduğunu anlar. Rıza Baba ve ekip, Rus şebekeyi çökertmenin ve emniyetten bilgi sızdıran çürüğü bulmanın peşine düşerler. Emniyet bütün polislere iki maaş ikramiye verir ancak, Rıza Baba ve ekibi ikramiyelerini Selim’in ailesine bağışlamak isterler.

Pınar ve Ali’nin girdikleri kooperatifte tamamlanan evleri teslim edilir. Rıza Baba gidecek olmalarını bir türlü kabul edemez ve onlara bu durumdan memnun olmadığını söyler. Ali ve Pınar ne yapacaklarını bilemezler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü koronavirüse yakalanmıştır

FRAGMANLAR