X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 284. Bölüm

Ekip sahte bir uyuşturucu şebekesi yaratıp, bir uyuşturucu şebekesini çökertmek için harekete geçiyor.

Şemsi, adamı Ekrem’le beraber uyuşturucu satıcılığı yapar. İlk işleri, piyasada kendileri gibi uyuşturucu satıcılığı yapanları temizlemektir. Hepsini teker teker öldürerek piyasanın en büyüğü olmaya çalışırlar. Öldürdükleri torbacılardan aldıkları imalathane adreslerine gidip mallarını toplarlar. Ekip hemen işe koyulur. Bir muhbir bulup konuşturan Hüsnü ve Mesut, torbacıların çoğunun birden bire ortadan kaybolduğunu ve bir daha gözükmediklerini öğrenir. Birbirine rakip iki patron Kahraman ve Tıknaz da bu olanlar yüzünden birbirlerine düşerler. Kahraman öldürülen adamlarının Tıknaz’ın işi olduğunu düşünerek mekanını basar. Konuşmaya başladıkları sırada Şemsi gelir ve ikisini de öldürür. Rıza baba ve ekip, balon bir uyuşturucu şebekesi yaratıp, torbacıları temizleyenlere ulaşmaya çalışırlar.

Nazike, spor yaparken tanıştığı Şenay’la oldukça samimi olmuştur. Şenay zengin ve ünlü bir kadındır. Suat’lara çay içmeye geldiği sırada magazin muhabirlerince röportaj vermek üzere aranır. Gazetecilere verdiği randevuya Nazike’yi de götürerek yaşam koçum diye tanıştırır. Karısının ondan ayrılmasını bir türlü hazmedemeyen Hakkı, adamlarından televizyonda gördüğü Nazike’yi hemen bulmalarını ister. Nazike yine Hüsnü’nün şimşeklerini üzerine çekse de bu kez güzel bir olaya vesile olacaktır.

Tunç her zaman selam vererek geçtiği Salih’in dükkanının önünden geçerken polislerin olduğunu ve adamı götürmeye çalıştıklarını görür. Müdahale etmek isterken polisin biri tokat atar. Mesut, Tunç’la beraber karakola giderek darp raporu alacağını ve savcılığa gideceğini söyleyerek çıkar. Tunç hastanededir ve Mesut bu hale dayanamaz. Yıldırım’ın amiri Rıza’ya gelerek, kendi aralarında halletmeleri gerektiğini söylese de kimse kabul etmez. Yıldırım’ın da darp raporu alacağını öğrenince, Mesut kontrolden çıkar.

Bahar sorguda Candaş’ı ele vermez ve uyuşturucu krizine girer. Hemen Amatem’e yatırılır. Ati Vasıf’ta kalır. Beraber Candaş’ın evine, Ati’nin birkaç eşyasını almaya giderler. Candaş ve Yasin ile karşılaşır. Ati’yi kendisine vermeyeceğini öğrenen Candaş’ın kayınpederinden bir talebi vardır. Tahir’e ödeyecekleri parayı bulup getirmesini, ancak o şartla çocuğu geri almayacağını söyler.<

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 13. Sezonda tekrar evlenmiştir

FRAGMANLAR