X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 296. Bölüm

Ekip, Canan adlı genç kadınının katillerinin peşine düşüyor.

Canan, bir türkü barda solist olarak çalışmaktadır ve aynı zaman da uyuşturucu bağımlısıdır. Türkü barın sahibi Hulki, Canan’ın uyuşturucu kullanmasını istemez ve buna engel olmak için de Halit adlı uyuşturucu satıcısını ondan uzak tutar. Ancak bir akşam Canan’la Halit buluşur ve Halit’in Canan’a uyuşturucu verdiği sırada, Hulki ve adamı Melik onları yakalar, Halit’i de öldürürler. İki sevgili olan Ezgi ve Kadir, silah sesleri duyarlar ve Canan’ı yerde, vurularak öldürülmüş olduğunu görürler. Ekip olay yerine gelir ve Canan’ın ölümüyle ilgili araştırmalar başlar. Murat ile Leyla, Canan’ın eski kocası Ömür ile görüşmeye giderler. Ömür kanser hastasıdır, oğlu ve babasıyla yaşamaktadır. Hastalığından dolayı yerinden bile kalkamayan Ömür’ün Candan’ı öldürmüş olabileceği düşüncesi ihtimali neredeyse yok olur. Ekip, Canan’ın katilinin peşine düşer.

Murat’ın uykusuzluk problemleri hala devam etmektedir ancak, tedavi olmamakta da diretir. Leyla ile bir operasyona giderken direksiyon başında uyuya kalır. Leyla durumu fark edince panik olur. Murat bir anda uyanır, ufak da olsa bir kaza geçirirler. Leyla durumu Rıza’ya anlatır. Rıza olayla ilgileneceğini söyler. Leyla olayın üzerine gitmek isteyince de Rıza kendisine gereke cevabı verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir karakterini Hasan Denizyaran oynamaktadır

FRAGMANLAR