X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 297. Bölüm

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve Gülcan Arslan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”, yine heyecan ve macera dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor.

Tunç’un okuluna gelen ve erasmus programına katılan öğrencilerin kalacak yerleri yoktur. Metin, Tekin ile birlik olup, öğrencileri evlerinin bahçesine getirir. Suat ve Nazike gelen turistleri görünce şok olur. Hüsnü kesinlikle evin bahçesinde kalmalarını kabul etmez. Ancak orada kalmak için turistlerin kira verdiklerini duyunca herkes sakinleşir. 3 kişiyle başlayan grup, gün geçtikçe çoğalır ve komşulardan şikayetler başlar.

Leyla ile Muzo’nun doğumgünü partisi için gittikleri gece kulübünde, bağımlı genç bir kız kriz geçirip bayılır. Leyla ile Muzo da hemen durumu merkeze bildirir. Ekip aynı dakikalarda ayrı üç yerden benzer durumlarda olay ihbarı alır. Ekip, yaptığı araştırmalar sonucu mekanın barmenini sıkıştırıp, uyuşturucuyu temin edenlerin isimlerine ulaşır. Ekrem, Sadun ve onların büyük patronları Şerif’in peşlerine düşerler.

Ali’nin devresi Selim’in tayini İstanbul’a çıkar. Selimler’in kalacak yeri olmadığı için eşi Hazan ve küçük kızları Nazlı ile birlikte Rızalar’ın evine bir süre misafir olacaklardır. Ali arkadaşı ile bir araya gelmekten ve aynı şehirde çalışacak olmalarından dolayı çok mutludur. Hazan ise İstanbul’a gelmekten korkmaktadır. Büyükşehrin Selim’i elinden alacağını düşünmektedir. Bu düşüncelerini Pınar ile paylaşır, iki polis eşleri dertleşirler.

Şerif’in şebekesini çökertme operasyonu narkotiğe verilmiştir. Başında da Selim vardır. Selim satıcıları bir köşede sıkıştırır. Ancak yalnızdır, ekip yetişene kadar çatışma başlar ve Selim vurulur. Ali, Selim ile ambulansta hastaneye giderken bu haberi Hazan’a nasıl vereceğini düşünür. Ekip uyuşturucu şebekesini çökertmenin ve en önemlisi Selim’i hayata döndürebilmenin peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Seval karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR