X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 300.Bölüm

Metin kaçırılıyor!

Metin, erkek çocuklarını kaçıran bir şebekenin tuzağına düşüyor ve ansızın ortadan yok oluyor. Başta Hüsnü olmak üzere de bütün ekip, Metin ve kaçırılan tüm çocukları bulmanın peşine düşüyor.

Rıza, Murat’ı evinin bahçesinde baygın bulduktan sonra, artık bu işe bir el atmak gerektiğini düşünür. Arif Müdür ile iş birliği yaparak Murat’ı Şükran Hanım’ın çiftliğine götürürler. Şükran Hanım’ın da eşi yıllar önce şehit düşmüştür. Burası Murat’ın hayata yeniden dönmesine sebep olur. Artık Murat tüm acılarından arınmıştır.

Metin, üniversiteyi kazanamamış olmanın verdiği sıkıntıyla artık iş bulmaya karar verir. Ev halkı ona, “ek kontenjanların açıklanmasını bekle, tekrar dershaneye git, hazırlan” deseler de Metin bunu kabul etmez. Arkadaşı Zeki’nin amcasının inşaat şirketi vardır. Zeki, orada iş ayarlayabileceğini söyleyince, Metin görüşmeye gider. Bu sırada çeşitli ailelerin erkek çocukları ortadan yok olmaktadır. Fatih ve Gülşah’ın da içerisinde bulunduğu çete, küçük yaşlarda iş arayan erkek çocuklarına yüklü miktarda avans verip, “çalışmaya yurt dışına götürüleceksiniz” diyerek akıllarına girerler. Ekip, kaçırılan kayıp çocukların peşine düşer. Metin, Zeki’nin amcası Kamil ile yaptığı iş görüşmesine kabul edilir. Ve Metin ortadan yok olur. Metin de bu şebekenin içine düşmüştür. Hüsnü ve ekip, Metin’i ve kaçırılan tüm çocukları bulmanın peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zuhal Olcay, Arka Sokaklar dizisinde oynamıştır

FRAGMANLAR