X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 302.Bölüm

Ekip, Bilal adlı bir mafya babasının peşine düşüyor.

Hayat kadını Asuman’ın evine hırsız girer. Komşular, apar topar polise haber verirler. Asuman, bu durum karşısında çok panikler. Yatak odasındaki kasa, yerinde yoktur. Asuman iyice korkar. Hüsnü ve Mesut, ihbar üzerine olay yerine gelir. Asuman ile Hüsnü’nün daha öncesinden tanışıklıkları vardır. Asuman, kasanın çalındığını söylemek istemez. Bir polisin, “kasa da çalınmış” bilgisi üzerine Hüsnü olayın üzerine gider. Olay, bildikleri gibi değildir. Kasada, mafya üyesi Bilal’in sakladığı DVD’ler vardır. Bilal’in yaptığı şantajları anlatır. Ekip, Asuman’ı korumaya alıp Bilal’in peşine düşer. Hüsnü, bu operasyonda kılık değiştirecektir. Ancak bu sürede Hüsnü, evlilik yıldönümlerini unutur. Suat da buna fazlasıyla bozulur. Hüsnü ilk başlarda aldırış etmez ancak, sonunda kapının önüne konur ve Mesut’un evinin yolunu tutar.

Fazlasıyla kumar borcu olan Asım ıssız bir alanda ölü bulunur. Ancak botlarının içerisinden çıkan yüklü miktardaki para merak uyandırır. Asım’ın, Tarık Bostancı’nın çiftliğinde çalıştığı ortaya çıkar. Muzo’nun da içerisinde bulunduğu bir ekip, çiftliğe gidip Tarık ve sağ kolu Bülent’i alıp, emniyete getirirler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketi D Media'dır

FRAGMANLAR