X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 303.Bölüm

Ekip, halka kan kusturan bir gecekondu mafyasının peşine düşüyor.

Muzo - Tarık ilişkisi resmen başlamıştır. Tarık, Muzo’ya hoş sürprizler yapmakta ve onu gerçekten sevmektedir. Mesut bu durumdan hoşlanmaz. Muzo’yu korumak kollamak ister. Bülent de patronunun neden bir polisle birlikte olup, risk aldığını irdelemek ister. Ancak Tarık  onu sertçe, bu işlere burnunu sokmaması gerektiğiyle ilgili uyarır. Tarık bir yandan işlerine devam etmektedir. Eski sevgilisi ve iş ortağı Lale, yeni müşteri Yorgo’yu getirir. Yeni büyük alıcı Yorgo’dur.

Gecekondu mafyası Oğuz ve adamları, gözlerini Topraktepe mahallesine dikmiştir. Mahalledeki aileleri korkutup, üç kuruş paraya evlerini alıp, yerlerine plazalar inşa etmektir amaçları. Mahallede en son silahla rast gele ateş açılır. Dükkanların cam çerçeveleri iner aşağıya. Rıza Baba ve ekip olay yerine giderler. Ancak artık mahalleli polis görmek istememektedir. Daha önceki olaylarda da polisler gelip ifade alıp gitmişler, hiçbir çözüm bulamamışlardır. Mahallede ifadeler alınırken, askerden oğlunu beklemekte olan anne Derya karşılarına dikilir. “Bu zamana kadar kim neyi çözdü ki, siz çözeceksiniz” diye onlara sitemde bulunur. Ekibin ilk işi Derya’yı ikna etmek olacaktır. Ekip, Oğuz ve adamı Fevzi’nin peşine düşer.

Hüsnü, Mesut’larda kalmaya devam etmektedir. Suat son dakika yapacağını yapar ve boşanma davası açar. Hüsnü ve Suat mahkemede karşı karşıyadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda yüzünden iki polis vurulmuştur

FRAGMANLAR