X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 304.Bölüm

Sevgilisi Tarık için ortalığı kırıp döken Muzo, önce Rıza Baba’dan okkalı bir tokat yiyor, sonra da açığa alınıyor.

Muzo, Tarık’ı salaş bir dürümcüye götürür. Sarmaş dolaş yemeklerini yerler. Bu sırada Leyla, Muzo’yu devriyeye almak için bulundukları mekana gelir. Tarık ile de, Muzo’nun sevgilisi sıfatıyla resmen tanışmış olurlar.

Bülent hapishanedeki adamı Bahri ile temas halindedir. Engin’in içeride uslu durup durmadığını öğrenirler. Bu arada Mesut’un aynı koğuştaki muhbiri Furkan da Engin ile samimiyeti ilerletir. Mesut durumu Rıza Baba’ya açar. Tarık ile ilgili bütün bilgiler toparlanır ve gizli toplantıya girilir. Bu olay Muzo ve Leyla’ya söylenmeyecektir. Arif Müdür’ün de katıldığı toplantı düzenlenir. Tarık’ın Asım’ın katili olduğu, Yorgo ile yaptığı işbirliği, her şey masaya yatırılır. Ekip, Tarık’ı ve Bülent’i suçüstü yakalamanın peşine düşer. Muzo, bir süre sonra Tarık’ın peşinde olduklarını anlar. Ortalığı kırar geçirir. Tarık’ın suçlu olduğuna inanmamaktadır. Rıza’dan okkalı bir tokat yer ve açığa alınır.

Hüsnü ve Suat arasındaki buzlar tamamen erimiştir. Evde bütün gün “neredesin aşkım, buradayım aşkım” modunda dolanırlar. Herkese bu duruman fenalık gelmiştir. Zeliha bir yandan internet ortamında Tibet’i takip etmeye devam eder. Sosyal medya sitesinde Tibet’in yeni bir sevgili yaptığını görünce kıyametler kopar. Suat, Zeliha’nın kendisini toparlayabilmesi için ek kartını verip alışveriş yapmaya gönderir. Sonrasında da olanlar olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Narkotikten gelmedir

FRAGMANLAR