X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 305.Bölüm

Muzo idari soruşturmaya tabi tutulur. Rıza Baba ve ekip de, Tarık’ı yakalamanın ve ekip arkadaşlarının suçlu olup olmadığını anlamanın peşine düşüyor.

Muazzez, açığa alınmanın ve yaşadığı bunalımların hesabını Leyla’dan sormak ister. Leyla, kendisine operasyon ile ilgili bilgi vermediği için ona küstür. Muzo idari soruşturmaya tabi tutulur. İçişleri Bakanlığı Müfettişi Adem Çeker, soruşturma için emniyete gelir. Muzo evine gönderilir. Evinde haber beklemesi gerektiği söylenir. Ekibin tutumu nötrdür. Leyla, ekipteki bu durumu görünce Muzo’ya suçlu muamelesi yapıldığı için isyan eder. Murat ortamı sakinleştirmek ister ve Leyla’yı alıp çıkartır.

Bülent sorgudadır. Tarık, ağabey gördüğü akıl hocası İlter’in yanına saklanır. İlter, Bülent için bir avukat yönlendirir. Bülent direnir ve hiçbir şekilde konuşmaz.

Tarık bir yandan Yorgo’ya satamadığı malını, bir yandan canını kurtarmanın, bir yandan da gerçekten safça sevdiği aşkı Muazzez’i geri kazanmanın derdine düşer. Tarık, malını güvendiği adamlarından Celal’e emanet eder. Tarık, Muzo ile iletişime geçer. Onu gerçekten sevdiğini anlatmak ister. Muzo evde oturmuş bu işin içinden nasıl çıkacağını, nasıl aklanacağını düşünüp durur.

Rıza Baba ve ekip, Tarık’ı yakalamanın ve ekip arkadaşlarının suçlu olup olmadığını anlamanın peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hakan ve Aylin 440. Bölümde evlenmiştir

FRAGMANLAR