X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 307.Bölüm

Mesut,  kendisine suikast düzenleyen Cevher ile karşı karşıya geliyor.

Mesut kimseyi tehlikeyi atmamak için Muratlar'da kalmaz, polis evine yerleşir. Tunç, babasını, ne zaman geleceğiyle ilgili sorularıyla yıpratmaktadır. Hem babasını özlemiş, hem de ona bir şey olmasından fazlasıyla korkmaktadır. Mesut’a pusu kuran, intikam almaya çalışan kişinin, Cevher Şanlı olduğu anlaşılır. Eski bir özel harekâtçıdır. Mesut’la Güneydoğu’da bir dönem birlikte görev yapmışlar ve o süreçte epeyce hukukları olmuştur. Dostlukla başlayan bu süreç, Cevher’ın (kod adı, Avcı), yasal sınırların dışına çıkması sonucu hiç de parlak noktalanmamıştır. Cevher, Mesut’un ‘aleyhte’ tanıklığı sonucu, bazı faili meçhul cinayetlerden hüküm giyerek, cezaevini boylamış ve meslekten atılmıştır.

Mesut kişiyi teşhis ettikten sonra kötü olur ve bulundukları toplantıdan çıkar. Rıza arkasından gider. Mesut’tan Cevher’in kim olduğunu, neden kendisinden intikam almaya çalıştığını öğrenir ve dehşete kapılır.

Güneydoğulu iş adamları aldıkları tehditleri ve arkadaşlarının başına gelen saldırıları konuşmak, bir çözüm yolu bulmak için toplanırlar. Daha önceden bu toplantının haberini alan Rıza Baba ve ekip de olay yerinde farklı kimliklerle hazır bulunur. Murat ve Ali temizlik görevlisi kılığına girip plazanın dış camlarını silip, içeride olan biteni görmeye çalışırlar. İşler bekledikleri gibi gitmez Cevher’in adamı Ökkeş plazaya baskın yapar ve çatışma çıkar. Cevher ile Mesut karşı karşıya kalır. Cevher kaçar, Mesut kovalar ancak, yakalayamaz. Cevher, Suriye istihbaratı El muhaberat adına çalışmaktadır. Sıradaki planı da banka soygunudur. Bankanın güvenliği Atakan’ı kaçırıp, işkence ederek istediğini yapmayı başarır. Bankadan kaçarken de Mesut’a mesajını bırakır. Mesut işin iyice tehlikeli bir hal aldığını düşünür. Kimseye haber vermeden sahte bir kimlik oluşturup alır başını gider. Cevher’i bulup olayı kapatana kadar da dönmeye niyeti yoktur.

Leyla kafa dağıtmak için bara gider. Muzo ise, yorgunuz eve gidelim diye mırıldanıp durur. Ama arkadaşını da yalnız bırakmaya içi razı gelmez. Leyla kısa sürede sarhoş olur. Muzo yardım etmesi için Murat’ı çağırır. Leyla alkolünde verdiği cesaretle içinde olan tüm duyguları Murat’a döker.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü Çoban'ın çocuğu yoktur

FRAGMANLAR