X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 308.Bölüm

Mesut,  Cevher’in peşine düşüyor ve ikili teke tek kozlarını paylaşıyor.

Rıza Baba ve Hüsnü, Arif Müdür ile bir toplantı yaparlar. Mesut iki gündür ortada yoktur. Kayboldu denemez çünkü, Mesut’un bilerek, isteyerek yok olduğundan herkes emindir.

Mesut, Cevher ile hesaplaşmak, bu işi kendisi halletmek istemektedir. Ekip ve Arif Müdür dışında kimse Mesut’un yok olduğunu bilmeyecektir. Rıza, idari izin işlerini halleder. Rıza’nın Arif Müdür’den isteği, yüksek makamlardan destek isteyerek Mesut’tan önce Cevher’ ulaşmaktır. Arif, ekibe destektir ve elinden geleni yapacaktır. Mesut, sahaya inip Cevher’e ulaşmanın yollarını arar. Eskilerden tanıdıklarla konuşur.

Suriyeli adamlar Hikmet ve Salih’e ulaşır. Cevher’in yeni hedefinin patlayıcı kalıplar olduğunu öğrenir ve buluşma yerine tek başına gider. Giderken de bir resmi polis otosundan ekiplere anons geçer. Mesut’un sesini duyan ekip hemen harekete geçer. Cevher ve Ökkeş patlayıcı alışverişi yapacaklarını beklerken karşısında Mesut’u görür, çatışma başlar. Teke tek kozlarını paylaşırlar. Mesut karnından yaralanır. Rıza Baba ve ekip olay yerine geldiğinde ne Mesut ne de Cevher orada değildir. Boş kovanlardan çatışma çıktığı anlaşılır.

Pınar okul müdürü olmanın heyecanını yaşamaktadır. Bu sırada evin kapısı çalınır. İç mimar Bora’dır gelen. Villadaki malzemelerin yerinde olmadığının haberini verir. Pınar’ın ortağı İpek ortalarda yoktur. Telefonu da kapalıdır ve kimse ulaşamaz. Kontratlar, sözleşmeler her şey Pınar’ın adınadır. İpek ortadan yok olunca da borçlar ona kalır. Ali ve Rıza Baba, Pınar’ı dolandıran arkadaşı İpek’i bulmanın peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Narkotikten gelmedir

FRAGMANLAR