X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 316.Bölüm

Ekip, Bozkurt’u hapishanedeki oğlu Fırat’ı öldürmekle tehdit eden Çetin’in peşine düşüyor.

Çetin ve adamı Ekber ortalıkta yoktur. Bozkurt, Murat’ı düşman gibi görmektedir. Kendi yorumuna göre önce oğlu Fırat’ı elinden almıştır, sonra da ölümün eşiğinden canını kurtarmıştır.

Bozkurt, hapishaneye oğlunu ziyarete gider. Bozkurt’un fırınını Çetin’in kundaklattırdığından herkes emindir. Murat, Bozkurt’la fırınla ilgili konuşmaya çalışır. Çetin, Bozkurt’tan kan parası ister. “Ya bu parayı ödeyeceksin, ya da oğlunu içeride öldürtürüm” diyerek tehdit eder. Bozkurt, arkadaşı Kemal’den destek alarak bu parayı bulmaya çalışır. İlk hedef kuyumcu soygunudur. Ekip, Bozkurt’u durdurmanın, Fırat’ı başına bir şey gelmeden hapishanede kurtarmanın ve Çetin’in peşine düşer.

Bahar’ın otele borcu birikir. Ödeyecek parası da yoktur. Mesut’tan giderek uzaklaşır. Para bulmanın yollarını arar. Eskiden uyuşturucu kuryeliği yaptığı Kadri ile iletişime geçer. Mesut, kızın garip davranışlarından şüphelenir ve takibe alır.

Zeliha okuldan arkadaşı Eda ile cafede otururken Eda’nın erkek arkadaşı Selim gelir. Selim’in yanında zengin, yakışıklı arkadaşı Cem vardır. Cem, Zeliha’dan fazlasıyla hoşlanır ve evine bırakmak ister.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mesut'un oğlu Tunç, uyuşturucu tedavisi görmüştür

FRAGMANLAR