X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 318.Bölüm

Rıza Baba nezarete atılıyor, Hüsnü açığa alınıyor, Mesut da kelepçelenerek sorguya alınıyor.

Hüsnü, Zeliha ile birlikte eve gelir. Zeliha sessizce ağlamaktadır. Hüsnü, Suat dahil herkese, kendisine Zeliha’nın dışarıda olduğunu söylemedikleri ve yanındaki çocuk Cem’den ötürü kükrer. Zeliha’nın evden çıkması yasaktır. Cem hastanededir. Kaşı açılmıştır. Babası Azmi gelir. Oğluna bu yapılandan dolayı, Hüsnü’yü dava edip sürüm sürüm süründüreceğini söyler.

Bu sırada Aylin, Mesut’a Rıza Baba’nın götürüldüğü haberini verir. Rıza, Cinayet Şube’nin nezaretindedir. Ali de apar topar evden çıkar. Pınar’a hiçbir şey belli etmez.

Soydan Öğüt, Cinayet Şube Komiseri Yakup’a, Cinayet Şube Amiri Cemal Müdür’e ve Organize Şube Komiseri Korkut’a gerekli talimatları verir. Rıza bir an önce savcılığa çıkarılmalıdır. Mesut, Hüsnü, Murat, Leyla, Muzo, Ali, Aylin, Cinayet Şube’yi basıp Yakup ile tartışırlar. Rıza tutulduğu odadan dışarıdaki sesleri duyar.

Zekeriya, savcılık kararıyla serbest bırakılır. Fazlı, Zekeriya’nın karısının yeğeni Fatma’ya yanıktır. Fatma daha 16 yaşında bir çocuktur. Zekeriya ve Hilal, kıza gözleri gibi bakmaktadır. Fazlı’ya gelin edeceklerdir kızı. Ancak Fatma’nın ağabeyi Salih bu duruma karşıdır.

Asfa’nın yeğeni Aziz, sınırda Cevher’in yanında stajdadır. Sınırda Türkiye’ye geçiş için mayınsız rahat bir yol açmaya çalışmaktadır.

Ekip, Rıza’yı kurtarmaya çalışırken, Korkut emniyete girer ve Mesut’u apar topar kelepçeleyip sorguya götürürler. Bu sırada emniyete bir acı haber daha düşer. Hüsnü, Cem olayı yüzünden açığa alınmıştır. Kara bulutlar fazlasıyla özel ekibin üzerinde dolanmaktadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar, Rıza Babanın kızıdır

FRAGMANLAR