X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 324.Bölüm

Ekip,  Cevher, Abdülmalik ve Korkut’un peşinden Mardin’e gidiyor. Buradaki operasyonlar sırasında ise Murat, pusuya düşüyor ve Cevher tarafından rehin alınıyor.

Leyla hariç tüm ekip, Rıza Baba önderliğinde Mardin Havalimanı’na iniş yaparlar. Havalimanında ekibi, Mardin Terörle Mücadele Şube Amiri İbrahim Sedefli ile birlikte çalıştığı komiserleri Turaç ve Nadir karşılar.

Leyla ayaklanmıştır. İstanbul’da emniyeti boş bırakmaya gönlü razı olmaz. Arif Müdür, Leyla, Arda ve Yasemin emniyetten işleri takip etmektedir.

Rızalar, hemen Mardin Emniyeti’nde toplantıya başlarlar. Toplantı devam ederken Komiser Turaç’a otobüsün terk edilmiş bir şekilde bulunduğu haberi gelir. Murat, Muzo ve Ali otobüsün yanına giderler.

Abdülmalik Asfa, silahlar ile birlikte Emir’in konağına yerleşir. Emir, silahları güvenli bir yere kaldırtmıştır. Murat ve Turaç, Abdülmalikler'e ulaşmayı başarırlar. Çatışmaya girerler, Turaç yaralanır. Murat, tam Korkut’u köşeye sıkıştırmıştı ki, sinsice Cevher yanaşır ve Murat’ı rehin alırlar. Abdülmalik, Murat Komiseri karşısında görünce kendisinden alacağı intikam aklına gelir. Aziz’i, yeğenini öldüren Murat Komiser…

Leyla, Arif Müdür’den Murat’ın kaçırıldığını öğrenir, soluğu Mardin’de ekibin yanında alır. Tüm ekip, Murat’ı bulmak için seferber olmuştur. Abdülmalik, Murat’ı bir kiliseye kapatır. Ellerinden ayaklarından bağlar ve Aziz’in intikamı için döverler. Amaç Murat’ı öldürmektir. Ama Aziz gibi bir anda değil, acı çektire çektire öldürmektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan'ın arasını açan kızın ismi Sinem'dir

FRAGMANLAR