X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 326.Bölüm

Mesut metruk mekanda Sadık’ın sorgusuna devam etmektedir. Esra, Nezih ve 2 militan ile kuyumcu soygun hazırlığındadır. Kuyumcu soygununda Esralar polisle çatışmaya girip, kaçmayı başarırlar. Esra, Nezih ile birlikte Cevher’in evine gider. Cevher, Nezih’i ilk kez görmektedir. Arif, artık Sadık ile ilgili bir neticeye varılmasını ister. MİT ne kadar destek olsa da, Sadık’ın sorgusunun artık yasal olarak yapılmasına taraftardır.

Mesut, Sadık’ın ifadesini kayıt altına alır. Mesut artık Cevher işini çözmeden emniyete dönmeyecektir. Ekip, kuyumcu soygunundaki şahısları parmak izlerinden tespit eder. Mardin operasyonundan tanıdıkları Esra da vardır içlerinde. Cevher, Nezih ve Esra’dan Mesut’un yerini bulmalarını ister. Korkut’un yaşadığından Cevher’in haberi yoktur. Korkut, sefil, perişan halde ortaya çıkar. Mesut son hamlesini yaparak Cevher’in e-mailine Sadık’ın çektiği ifadesini gönderir. Cevher yanında Zilha’nın hayali ile videoyu uzun uzun izler ve her şeyi öğrenir.

Bu sırada haberlerde Korkut’un yaşadığını öğrenip, Mesut’a ulaşabilmek için onu bulmaya karar verir. Cevher, ekipten önce Korkut ile karşı karşıya gelmeyi başarır. Mesut, Korkut’un tehdit ettiği Dündar ile iş birliği yapıp Cevher’i kendine çekmeye çalışır. Mesut’un telefon sinyalinden nerede olduğu bulunur. Ekip hemen desteğe gider. Mesut ve Cevher’in karşılaştığı metruk mekanda el bombaları patlar. Korkut çatışmadan kaçar. Mesut, Cevher’i vurmayı başarır. Esra ve Nezih, Cevher’i araca alıp kaçarlar. Cevher can çekişmektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR