X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 328. Bölüm

Mustafa babasına yemek götürmek üzere evden çıkar ve bir daha dönmez. Annesi babasının yanında, babası annesinin yanında olduğunu sandığı için, Cengiz akşam eve gelene kadar Mustafa’nın ortadan yok olduğu anlaşılmaz. Mustafa her yerde aranır bulunamaz. Polise haber verilir. Ekip, komşular, gönüllüler herkes Mustafa’yı aramaya başlar. Bu sırada Haydar ve Yunus, Cengiz ile son tartışan isimler oldukları için emniyete alınırlar. Ekip, Mustafa’yı bulmanın peşine düşer.

Cevher, doktor Veysel ile birlikte bir orman kulübesine sığınır. Yaraları gittikçe iyileşmeye başlar ancak, pansuman malzemesi kalmamıştır. Kulübenin sahibin yanaştığını görürler. Ne yapacağız diye düşünürlerken, içeri girdiklerinde adamın cesedi ile karşılaşırlar.

Cevher, Soydan’ın adamı Yücel ile karşı karşıya gelir. Yücel, hapishanedeki Soydan’dan mesajlar getirmiştir. Yücel’in yardımıyla Cevher’ler yer değiştirir. Daha korunaklı bir eve geçerler. Soydan, Cevher ile internet ortamında ile konuşur. Soydan’ın istediği Cevher’in Mümtaz’ı öldürmesidir. Karşılığında da Cevher ne istiyorsa yapacaktır. Cevher kabul eder ve karşılığında Zilha’nın katili Sadık’ı ister.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar polisiye dizisidir

FRAGMANLAR