X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 333. Bölüm

Ekip, oğlu kaçırılan eski polis Servet’in yardımına koşuyor.

Pınar, Ali’ye ikinci çocuk baskısına kaldığı yerden devam etmektedir. Hüsnü, Suat’ı akşam yemeğe çıkartmak ister. Ancak Suat çeşitli bahanelerle reddeder. Asıl sebep ise, Suat’ın bir göğsü yokken kendini eksik hissetmesidir. Hüsnü bunu anlayınca Suat’a silikon göğüs yaptırtmak için harekete geçer.

Leyla’nın yakın bir arkadaşının düğünü vardır. Düğüne Murat ile gitmek ister. Murat kabul eder. Leyla çok sevinçlidir.

Emel, Suat ve Nazike, Ayla’lara giderler. Konu, Murat ve Leyla’dır. Suat ve Ayla, Murat’ın ne kadar acı çektiğinden ve Leyla’nın ne kadar hanım bir kız olduğundan bahsedip, Emel’i biraz olsun rahatlatmaya çalışırlar.

Rıza’nın telefonları günlerdir ekranda Servet yazan biri tarafından çalmaktadır. Rıza telefonlarına cevap vermez. Servet’in kızı kanserdir, hastane masraflarını karşılamak için Necip’ten borç almış, geri ödeyememiştir. Necip bir taraftan, hastane bir taraftan para diye bastırır. Servet yine destek için eski arkadaşı Rıza’yı arar ancak cevap alamaz. Servet teşkilattan atılmış bir polistir. Rıza ile de güzel anıları yoktur.

Arif Müdür toplantı odasından içeri girer. Arif, Servet’in kızının tedavisi için para topladıklarını söyleyince, Rıza telefonları açmamakla yaptığı hatayı anlar. Necip, Servet’in oğlu Bora’yı kaçırtır ve karşılığında parasını ister. Servet artık tıkanmıştır ve kuyumcu soygunu gerçekleştirir. Hastanenin parasını öder. Oğlunu kurtarmanın peşine koşarken Rıza ile karşı karşıya kalırlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR