X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 337.Bölüm

Arka Sokaklar'a yeni sezonda üç yeni oyuncu katılıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar"ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda, Can Nergis, Müge Boz ve Beril Kayar katılıyor.                                              

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştıkları fenomen dizi bu yıl 9.sezonu ile ekrana gelecek. Dizide; Can Nergis "Onur Yalçın", Müge Boz  "Ece Dündar" ve Beril Kayar da "Deniz Gençoğlu" karakterlerini canlandıracak.

337.bölümüyle yeni sezona başlayacak olan dizi, aksiyonu yüksek ve merak uyandırıcı bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü Çoban'ın çocuğu yoktur

FRAGMANLAR