X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 340. Bölüm

Ekip, Mahur’u yakalayıp, şebekeyi çökertmenin peşine düşüyor.

Baran aracında seyir halindeyken takip edildiğini fark eder. Takipteki adamı köşeye sıkıştırır ve peşindekinin Abdo’nun adamı olduğunu anlar. Mahur kendisinden şüphe ettiği için kızgındır. Arif, Rıza’nın Onur’u serbest bırakmasıyla ilgili tepkisini gösterir. Rıza da böylesinin daha doğru olduğuna Arif’i ikna eder.

Onur, zamanını Fatih ile geçirmektedir. Ece de eşlik eder onlara. Fatih’e açığa alındığını söylemez, çocuk üzülmesin diye durumu idare ederler. Ece, Onur’a bu zor zamanında tam destektir. Onun suçsuz olduğuna inanmaktadır. Baran, artık gidecek yeri olmadığı için Onur’un yanına gelir. Onur bu buluşma sonunda Baran’ın, Rıza Baba ile işbirliği yapıp tutuklar.

Abdo, emniyetteki adamı Korhan’dan bilgi sızdırmaya devam etmektedir. Baran’ın yakalandığını, Baran ve Onur’Un kardeş olduğunu, ekibin Mahur’un peşinde olduğunu ve yakalamanın an meselesi olduğu bilgilerine ulaşır. Bu bilgileri Mahur’a aktarır. Baran ve Onur çapraz sorguya alınır.

Ekip, Baran’ı konuşturup, Mahur ile ilgili gerçekleri öğrenmenin ve şebekeyi çökertmenin peşine düşer. Bir yandan da Ekip, "Onur gerçekten bu çetenin içerisinde midir? Onur’a güvenip aralarına almak ile hata mı yapmıştır? Yoksa Onur tüm namusuyla görevini bu zamana kadar sürdürmüş müdür?" sorularına cevap aramaktadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Efe, Pınar'ın oğludur

FRAGMANLAR