X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 346. Bölüm

Aylin, uyuşturucu müptelası bir genç tarafından vuruluyor. Ağır yaralanan ve durumu kritik olan Aylin, ameliyata alınıyor.

Mesut, Tunç ile birlikte Esma’ların evine, babası ile tanışmaya gider. Esma’nın babası, ton ton tatlı bir adamdır. İlk tanışma gayet güzel ve sıcak geçer. Ali, Mesut’un evinde kalmaktadır. Rıza durumu öğrendiği zaman fazlasıyla sinirlenir ve Ayla ile tartışırlar. Pınar’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Ali de fazlasıyla kırgındır.

Oktay, uyuşturucu bağımlısı bir gençtir. Sevgilisi İnci ile birlikte kullanıcıdırlar. Annesi Saadet’ten para istemektedir. Ama kadının artık verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. En son kolundaki bileziğe kadar vermiştir. Annesinin dediğine inanmaz, tüm evi dağıtır, bulacağını bulur ve çeker gider.

Oktay, İnci ile birlikte Nail’den mal istemeye gider. Ancak Oktay’ın öncesinden fazlasıyla borcu vardır. Oktay’a mal vermek için bir şartı vardır. Hazırlanmış uyuşturucu paketini vereceği adrese telsim etmesini ister. Bundan sonra borcuna karşılık Oktay, Nail’e çalışacaktır. Saadet’in evine polis gelir. Kızı Selin, abisinin halini, yaşadıklarını her şeyi anlatır ekibe. Saadet oğluna toz kondurmaz, iyi kalpli bir kadındır. Oktay’ın sabıkası sadece uyuşturucu ile bitmez. Araba hırsızlığı da vardır ama Saadet inanmaz. Selin artık isyanlardadır. Oktay ve İnci birbirlerine çok aşıktır. Hayalleri bir arada olmak, ayrılmamak üzerine kuruludur.

Ekip, Oktay ve İnci’nin peşine düşer. Oktay’ı Aylin ıssız bir sokakta sıkıştırır. Ancak Oktay’ın gözü dönmüştür. Aylin’e peş peşe ateş etmeye başlar. Aylin olduğu yerde kala kalır. Oktay kaçar. Aylin acil hastaneye kaldırılır ve durumu kritiktir. Herkes kaygıyla ameliyathanenin kapısında beklemektedir.

Yayın Tarihi : 14 Kasım Cuma/2014
Yayın Saati  : 20.00

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan'ın nikahından sonra Hakan'ın annesi vurulmuştur

FRAGMANLAR